God træning før weekenden

26.03.2004 00:00

Der var dømt gåsehud og kolde tæer, da brondby.com med erhverspraktikanter overværede dagens træning. En kold blæst gjorde det til en kold fornøjelse at se spillerne træne på en jævn, men meget 'skaldet' græsplæne. Andreas Jakobsson stod over dagens træning, mens en håndfuld spillere ikke deltog, da de senere i dag spiller kamp for talentholdet.

Ligesom tilfældet har været hele ugen, var der god stemning under træningen, hvor der blev øvet forskellige pasningsøvelser på et vanskeligt underlag. Nogle af spillerne fik senere lov til at hamre på kassen, for keeper Zaza havde ikke sin bedste dag i målet.

Det mest morsomme at overvære var dog da der til sidst blev spillet på to mål. Ung spillede mod gammel, med fed streg under gammel. Således var Faxe og Laudrup med i marken, mens super-veteranen Jørgen Henriksen passede målet.

Henriksen og placeringsevnen

Som altid blev der gået til den under spillet, men gammelt hold var voldsomt plaget af den lettere stationære Henriksen i målet. Alligevel formåede han at holde bolden ude af målet ved at placere sig rigtigt. Andre ville måske hævde at han ikke kunne nå at fjerne sig, men dem om det...

Ungt hold skulle dog ikke bruge synderligt mange skud på at cementere sejren over de gamle. Så har håneretten i hvert fald skiftet side for en stund...

Dan Anton Johansen der sin unge alder til trods, var på gammelt hold, var stærkt utilfreds med nederlaget og var for en sjælden gangs skyld godt og grundig sur. Piben fik dog en anden lyd efter træningen, da brondby.com's udsendte ufrivilligt indvilligede i at spille bordfodbold i players lounge. Af ren barmhjertighed fik Dan Anton Johansen lov til at vinde - der er jo grænser for hvor mange nederlag en ung fodboldspiller kan klare på én dag...

I morgen træner holdet en sidste gang inden søndagens SAS Ligakamp på udebane mod FC Nordsjælland. Meldingen fra Brøndby Stadion er at humøret er i top hos spillerne, der i hvert fald ikke mangler selvtillid!

Dan Anton oplevede både nederlag og sejr, omend sejrens baggrund var noget billig...

God matching for talenter

Senere i dag spiller talenterne den sidste kamp i træningsturneringen, hvor det hidtil er blevet til sejre i nogle gode og krævende kampe for det blandede talenthold. AIK blev i mandags besejret 2-0 på mål af Henrik Kildentoft og Marc Olsen, mens onsdagens møde med Helsingborg sluttede 3-1. Thomas Hansen scorede til 1-1 mens Marc Olsen scorede to gange. Alt i alt har de unge talenter leveret flotte og overbevisende præstationer mod de svenske ditto.

I dag er det så F.C. København der står på den anden side af kridtstregerne i den sidste kamp i træningsturneringen. Med i det opgør er bl.a. Peter Foldgast, Johan Absalonsen, er Ankergren, Niki Zimling og ar Dalgas fra A-truppen. Kampen spilles kl. 15 på bane 25 på den anden side af motorvejen. Udover at tælle med i træningsturneringen, vil resultatet for dagens kamp overføres til reserveholdsligaen for SAS Ligahold.

ar Dalgas har god grund til at smile, for efter en lang skadespause er planen at han i dag skal spille i reserveholdskampen mod F.C. København.