Forsvaret: Vi skal hjælpe hinanden!

03.03.2004 00:00

Det lykkedes ikke i den første kamp på Brøndby Stadion, men i aften er spillerne opsatte på at den brasilianske superstjerne Ronaldinho bliver bremset, så FC Barcelona ikke får gang i deres flotte positionsspil. I går trænede Laudrups drenge på Camp Nou, og efter at have evalueret det første indbyrdes opgør, har forsvaret opskriften på at stoppe den brasilianske troldmand Ronaldinho.

- Han er nok ikke blevet dårligere end i sidste uge. Tværtimod. Han er nok endnu bedre hjemme, hvor de får mere lov til at spille deres eget spil. Vi skal sørge for, at der hele tiden er opbakning, når én går til ham, sagde Dan Anton Johansen i går til B.T, der også fik sig en snak med Per Nielsen og Andreas Jakobsson.

Philip Cocu er en vigtig brik på Barcelonas midtbane. Mange gange er det ham der erobrer bolden for efterfølgende at spille den til Ronaldinho, der tager sig af det kreative spil.

Per Nielsen

- Ronaldinho er en spiller af ren verdensklasse. Det så vi sidste gang. Han kan så mange ting, at han er virkelig svær at dæmme op for. Vi må simpelthen sørge for at komme først på ham. Når han først er oppe i fart, er han rigtig svær at få fat på. Vi må bare håbe, at vi kan holde ham.

Andreas Jakobsson

- Han er rigtig svær at gøre noget ved, når han kommer løbende direkte mod dig. Men samtidig er han også rigtig god til at aflevere i dybden. Vi må hele tiden sørge for at hjælpe hinanden, når han kommer driblende. Vi skal være mere aggressive over for ham. Ligesom vi var i dele af kampen sidste gang. Men i aften skal vi gå til ham hele kampen igennem. Ellers bliver han rigtig farlig, slutter Andreas Jakobsson inden Dan Anton vurderer mulighederne for at gå videre.

- Vi har helt klart stadig en god mulighed for at komme videre. Hvis vi kan starte godt, begynder publikum også at pifte ad deres egne, og så har vi chancen, slutter Dan Anton Johansen der gerne sætter den første hårde tackling ind på Ronaldinho.

Forsvaret har fundet opskriften på at bremse Ronaldinho, der her ses i selskab med Andreas Jakobsson.

Ekstra på brondby.com