Fodboldfest i verdensklasse

24.03.2004 00:00

Der er gratis entré for aktionærer og supportere med ledsager, når Brøndby IF på lørdag kl. 16 inviterer til fodboldfest på Brøndby Stadion, hvor Alex fra Popstars vil optræde. Veltrimmede bold-babes, Alex fra Popstars, konkurrencer om fodboldrejser, ?kvindernes Ronaldinho? og spændende topfodbold - der er lagt op til et brag af en fodboldfest!

Medbring de udsendte aktionærbilletter eller dit supporterkort, og du kan få gratis entré (supporterne med ledsager + gratis øl/vand) til denne spændende dag. Der er nemlig lagt op til den helt store fest, når Brøndby IF?s danske mestre i kvindefodbold lørdag den 27. marts spiller semifinale i UEFA Womens? Cup, det kvindelige sidestykke til Champions League, på selve Brøndby Stadion.

Modstanderen i dette første opgør af to er ingen ringere end 'verdens bedste klubhold?, svenske Umeå IK, der stiller op med adskillige profiler fra Sveriges VM-sølvvindere sidste sommer. Dertil kan Umeå præsentere kvindefodboldens svar på Ronaldinho, det 18-årige, teknisk stortalent, Marta Viera. Ligesom sit brasilianske forbillede på herresiden, Pelé, debuterede Marta Viera ved sidste års VM i en alder af kun 17 år, og hun blev en af turneringens helt store profiler, så her kan vente publikum en sportslig oplevelse af de sjældne!

Brøndby IF's kvinder klar til at gå efter en finaleplads.

Største satsning

Trods den tilsyneladende overmagt har Brøndby IF?s hold med syv aktuelle, rødhvide landsholdsspillere dog ikke tænkt sig at give op på forhånd. En netop afsluttet træningslejr i Italien har kørt topformen i stilling, og pigerne vil kæmpe til det sidste- forhåbentlig godt bakket op af en livlig kulisse på Brøndby Stadion.

- Semifinalerne er den største udfordring, vi nogensinde har haft med damefodbolden i klubben. Pigerne er velmotiverede og klar til at yde deres ypperste, og selvom Umeå er fantastisk stærke, vel nok det bedste klubhold i verden, håber vi på, at vi måske nu vil kunne høste frugten af den elitesatsning på damebold, som Team Danmark og DBU søsatte for lidt over to år siden, hvor vi blev udpeget som et af fire kraftcentre for kvindefodbold, siger Gert Raasdal, Dameformand i Brøndby IF.

Ud over det rent sportslige vil Brøndby IF?s amatørafdeling benytte begivenheden til at markedsføre kvindefodbolden, så der er sørget for underholdning før kampen og i pausen, hvor Alex fra Popstars vil optræde. Der trækkes desuden lod på kampprogrammet om et rejsegavekort på 2.500,- fra TIPS-Bladet, to flybilletter til Tolouse fra Maersk Air samt en signeret spillertrøje fra Adidas.

Ekstra på brondby.com