Fans kom med blomster

15.03.2004 00:00

Der var mange røde ører, da truppen mødte til træning i dag, og ingen var stolte af den indsats, der blev leveret i gårsdagens top-kamp foran fyldte tribuner på Brøndby Stadion. Efter en snak og en omgang træning var blikket dog fast og panden løftet, og udenfor var der stillet blomster og vin til en enkelt af spillerne.

Asbjørn Sennels fik en hård medfart under første halvleg af gårsdagens kamp, og dét er der i dag mange fans der beklager. Blandt andet med en undskyldning og blomster.

- Det er dejligt med opbakning i sådan en situation. Jeg er nok dén, der ærgrer mig allermest over det der skete i går, det skal der slet ikke herske tvivl om. Det vi leverede var ikke godt nok, og den fejl jeg selv laver må slet, slet ikke ske. Nederlaget er ikke lige noget man glemmer, og der er ingen der er stolte af indsatsen i dag.

Oprejsning ? og tak

- Vi har fri i morgen, den har de ikke taget fra os, og så kan vi gå og tænke lidt over det der skete. Også derfor er det rart med de tilkendegivelser jeg har fået i dag, fra klubben, medspillere og flere af klubbens fans. I en situation som den jeg desværre er røget ind i, er det fornemt at folk tænker så langt. Det vil jeg godt sige tak for!

Sennels ganske fattet, og afslutter med følgende kommentar:

- Det er en skidt måde vi har startet foråret, men så må vi jo vise klassen de næste 12 runder. Det er i modgang man skal vise hvad man er lavet af, og jeg er sikker på vi rejser os. Det skal vi, både for vores egen, men sandelig også for fansnes skyld! Jeg forstår godt de var utilfredse efter den omgang vi leverede.

- Vi har selv sat os i denne situation, og vi skal selv vise, at vi er bedre end det vi præsterede i går. Langt bedre! Og opbakningen betyder i den forbindelse utroligt meget, betoner han.