Din stemme: Brøndby IF oppe i gear

09.03.2004 00:00

Vinterpausen har for Brøndby IF?s vedkommende været kortere end normalt, og udsigten til de to opgør mod FC Barcelona, har hjulpet både spillere og fans gennem den ellers normalt små-kedelige opstartsfase.

Det endte med to knebne nederlag, og en demonstration af, hvilket tempo der skal spilles i, når modstanderen er ét af verdens absolut bedst spillende fodboldhold. Umiddelbart efter kampen spurgte brondby.com Jer om, hvorvidt de to nederlag kan bruges til noget positivt, og enigheden er rimeligt stor.

Ros og forhåbninger

Dan Anton og Per Nielsen får ros for deres respektive indsatser af 20% af brugerne, og små 10% ser det positivt, at de to stortalenter er Lorentzen og Johan Absalonsen fik spilletid. Mest markant er dog tilfredsheden med, at truppen nu synes godt forberedt til forårets guldjagt.

Hele 66% mener, at forberedelserne har fået Laudrups drenge op i gear før forårsstarten, og dermed bør der være lagt i kakkelovnen til Esbjerg, når SAS Ligaens to bedste mandskaber mødes i et rent top-brag på Brøndby Stadion.

Hvordan tror du det går, når foråret sparkes i gang på Brøndby Stadion? Klik ind under afstemninger, og lad os vide om du tror på sejr i topbraget.


Dan Anton Johansen gjorde en god figur mod FC Barcelona.