Billeder fra kampen

25.03.2004 00:00

Så kom forårets første sejr i hus! Frem blev på egen bane besejret 2-0 efter en overbevisende præstation af Brøndbyspillerne. Thomas Kahlenberg åbnede ballet efter tre minutters spil, og Dan Anton Johansen ydbyggede føringen i det 18.minut på et drøn af et langskud.

Thomas Kahlenberg nyder målet, mens Dan Anton Johansen og Jonas Kamper er lidt mere visuelle i deres begejstring over Kahlenbergs træffer.

Asbjørn Sennels spillede en god kamp, og havde flere offensive aktioner. Han var bl.a. ved at overliste Jørgen Nielsen i Frem-målet, men overlæggeren var i vejen.

Jonas Kamper kom flere gange til baglinien.

Andreas Jakobsson blev for en gangs skyld skiftet ud.

Jonas Kamper udfordrede hele tiden.

Desværre blev de gode indlæg til specielt den første stolpe ikke belønnet med mål.

Karsten Johansen sled og slæbte i angrebet, men kom aldrig frem til nogle farlige afslutninger.