Bagger og Foldgast snart tilbage!

11.03.2004 00:00

Jagten på det 10. danske mesterskab sparkes igang på søndag, når Esbjerg kommer på besøg i forårspremieren i SAS Ligaen. Kommer Laudrups tropper fra den kamp med en sejr over rækkens nr. 2, ser det rigtig godt ud. Ydermere er der positivt nyt fra de skadede spillere. Ruben Bagger, Peter Foldgast og ar Dalgas har døjet med langvarige skader, men nærmer sig alle et comeback.

Peter Foldgast er klar til at træne med for fuld styrke fra næste uge, mens Ruben Bagger er 100 % klar fra mandag otte dage.

- Det ser rigtig fint ud med Peter og Ruben. ar gør også meget store fremskridt, men der går lige lidt mere tid før han er klar. Peter træner fra næste uge fuld med, mens Ruben er helt klar næste mandag igen. De er begge i rigtig god form, forklarerfysioterapeut, Jan Buhl.

Ruben Bagger har været hårdt plaget af skader den seneste tid, men den bomstærke angriber nærmer sig et længe ventet comeback.

Træningskamp i dag

I dag kl. 17 spilles der en træningskamp mod Fremad Amager på bane 11. Holdet er en blanding af A-trup spillere og talenter fra U-truppen.

Peter Foldgast nærmer sig topformen igen efter sin uheldige skade. Foldgast viste i træningskampene før skaden sig fra sin bedste side, og han er nu klar til at komme op på sidste forårs høje niveau.