Auri: Tak for opbakningen, men...

15.03.2004 00:00

Oven på gårsdagens begivenheder på Brøndby Stadion har Auri Skarbalius ekstraordinært bedt om ordet her på brondby.com:

Ligesom de fleste af jer havde jeg en frygtelig aften på Brøndby Stadion i går. Frygtelig- selvfølgelig på grund af resultatet (det værste jeg har oplevet i min tid i Brøndby), men også frygtelig pga. af den behandling Asbjørn Sennels fik af tilskuerne denne dag.

Jeg er selvfølgelig glad for den opbakning jeg har blandt jer fans, men der er et par ting I skal vide om mig.

For mig er kollektivet det vigtigste - populært sagt: Vi vinder som hold, og vi taber som hold. Normalt set har jeg betragtet jer fans som en del af holdet, det var ikke min opfattelse i går. Det ligner jer ikke at finde ?syndebukke?.

Jeg har altid været glad for jer fans, men jeres motto: ?Stærke i medgang - loyale i modgang? skal gælde alle på holdet, ellers skader det kollektivet.

Min person er i denne sammenhæng ikke vigtig. Ingen tvivl om at jeg gerne vil spille hver gang, men det er nu engang Michael Laudrup der sætter holdet.

Jeg må bare træne endnu hårdere for at vise at jeg skal spille. Men indtil det sker er holdet det vigtigste for mig og jeg vil til enhver tid bakke op om de spillere der er på holdet.

Supra societatem nemo, ingen over fællesskabet, er som I ved, Brøndby IF's motto. Dét forsøger jeg at efterleve. Netop nu er det ekstra vigtigt, for det er ?fællesskabet? der skal løfte Brøndby IF over gårsdagens skuffelse.

Mit håb er at I vil være med til at løfte og i fremtiden bakker op om alle og hele holdet.

Auri