Ærgerligt, men positive takter

20.03.2004 00:00

- Der var mange positive ting vi kunne tage med os i dag, men også nogle negative. Blandt andet var resultatet jo ikke ligefrem det vi havde ønsket os, erkendte en trods alt afklaret Michael Laudrup efter nederlaget på Odense Stadion, hvor hjemmeholdet vandt 1-0 på et mål af Andrew Tembo.

- Vi fik rejst os som hold, og vist at vi kan kæmpe, spille god fodbold og skabe chancer. Vi mangler effekten og effektiviteten i afslutningerne, men jeg er absolut tilfreds med indstillingen i dag. Jeg var nu heller aldrig i tvivl om, at den ville være der.

- Det er klart, der er ingen af os der har det godt efter 2 nederlag, heller ikke jeg. Der er dog 11 kampe igen, og i værste fald er vi 3 points efter førstepladsen. Det er jo ingen katastrofal situation at befinde sig i, konstaterer han.

- Der er stadig en del at arbejde med, men også mange gode ting vi skal tale om den kommende uge. Allerede på onsdag står den på pokalkamp i Valby, og så skal vi til Farum. Det er begge kampe, som vi meget gerne skulle vinde, og det kan vi også hvis vi fortsætter med den indstilling der blev vist i dag, afslutter cheftræneren.

Sennels: Ærgerligt

Der var megen opmærksomhed omkring Asbjørn Sennels før og efter kampen, men han tog virakken ganske roligt.

- Vi får rejst os lidt i dag. Trods en utrolig svær bane spiller vi faktisk en god kamp, og selvom de kommer ret hurtigt foran bliver vi aldrig nervøse for at gentage sidste uges bedrift. Vi spillede allerede på dét tidspunkt meget godt, fortæller han.

- Nu har vi smidt alle points i de to første kampe, og det er ærgerligt. Specielt i dag er det surt at vi ikke får point, men trods starten på foråret har vi absolut ikke meldt os ud af mesterskabskampen. Den er helt åben, og vi vil gøre vores for, at bøtten vender nu, lover venstre-backen, der leverede en god indsats på linie med resten af holdet.

Ekstra på brondby.com