Ærgerligt

28.03.2004 00:00

- Han siger det var mig der skubbede målmanden, men som jeg opfatter situationen hopper jeg lige op, og han rammer mig i ryggen. På den måde kan man ikke lave frispark, men sådan skulle det åbenbart være i dag. Peter Foldgast ærgrer sig over den annulerede scoring, og de mange brændte chancer.

- Jeg er selv involveret i en situation, der sikkert ville have givet straffe i andre tilfælde, men i dag gik tingene ikke vores vej. Vi skal dog selv score 3-4 mål, så jeg gider ikke brokke mig.

- Det er ikke den bedste stemning lige nu, men vi må holde fast i, at der stadig kun er 1 point op, og vi kan selv afgøre det. Det er det vi går efter, og på lørdag SKAL vi bare vinde over Herfølge!

- Alle kampe er helt vildt vigtige ? nu skal vi vinde! Der er ingen der slår ud med armene eller op i banen, vi går efter det mesterskab, og så må det briste eller bære. Selvfølgelig skal vi score nogle mål hvis det skal lykkes, men det kommer også, lover den altid kæmpende frontløber.

Martin Retov

- Det var en blandet oplevelse i dag. Første halvleg var absolut ikke god, men i anden halvleg fighter vi og tilspiller os rigeligt med åbne chancer til at vinde kampen stort. Vi mangler desværre bare skarpheden i de situationer i dag.

- Jeg synes vi arbejder for sagen trods meget vanskelige vilkår. Banen er ikke en undskyldning, men det ér altså svært at spille poleret fodbold, som forholdene er i øjeblikket. Så er det godt vi viser, at vi også kan kæmpe.

- Vi er heldigvis stadig kun 1 point fra den førsteplads vi gerne vil ende på, og vi kan allerede overtage pladsen på lørdag. Det skal vi!

Ekstra på brondby.com