Thomas H.: Første rigtige medaljer

30.05.2004 00:00

- Det er en lidt underlig følelse lige nu. En mærkelig kamp, hvor vi ikke får spillet til at køre, og hvor selv en sejr viste sig at være uden betydning i stillingen. Vi vidste det var en vigtig kamp, men derfor bør vi jo spille bedre alligevel.

Thomas Hansen kronede en god indsats med sit første SAS Liga-mål, og blev efter kampen kåret som dagens Man of the Match.

- Det er altid dejligt at blive rost, men jeg ville jo hellere have haft nogle andre medaljer, griner han.

Dagens Man of the match.

Glad for metallet

- Udover at jeg scorede var det også mit første rigtige sæt medaljer. Jeg var lidt inde over, da Køhlert overtog truppen forrige år, men det er første gang jeg rigtigt er med. Jeg er selvfølgelig glad for at få sølv, men det er ikke det vi har håbet på, indrømmer den unge forsvarsspiller.

- Vi hører ikke nogle stillinger undervejs, men det er da klart at vi kan fornemme hvad der sker i slutningen af første halvleg. Stadion går jo næsten amok i et brøl, vi ikke kan overhøre, men personligt tænker jeg mest på at vi skal vinde vores egen kamp.

Scoringen fejres på berørig vis.

Står skævt

Thomas Hansen var involveret i AB?s mål, og fortæller selv om situationen.

- Vi mister den på et dumt tidspunkt, hvor hele holdet er på vej frem. Vi står helt skævt defensivt, og jeg prøver at komme på plads, men glider så i banen. Det var surt, og det må ikke ske, men man kan ikke rigtig gardere sig mod at glide på den måde. Vi skulle dog have stået bedre, erkender han.

- Nu skal vi lige køre den næste uge igennem, og så er det ferietid. Den skal nydes, men så snart det er overstået skal vi i gang, og være helt klar til første kamp. Vi vil tilbage til spillet fra i efteråret, og denne gang må vi holde formen sæsonen ud, smiler han, og lusker ud til de ventende fans på Faxe-tribunen.

Ekstra på brondby.com