Svensson frygter Retov og Kahlenberg

13.05.2004 00:00

- Vi skal passe på dybdeløb fra de to midtbanespillere Thomas Kahlenberg og Martin Retov, som er svære at dæmme op for og som vi skal være ekstra opmærksomme på, sagde F.C. Københavns anfører Bo Svensson, da brondby.com i går fangede ham over telefonen.

- Brøndbys stærke side er midterforsvaret. Det er to spillere der spiller meget stabilt og det er ikke mange chancer de giver modstanderen, og det ser man på det antal mål der er gået ind. Det er to rutinerede spillere, fortalte den 24-årige midterforsvarer der tydeligvis har stor respekt for Brøndbyspillerne.

Bo Svensson, her bag Thomas Kahlenberg, frygter dybdeløb fra netop Thomas Kahlenbergder har for vane at spille godt mod F.C. København.

Svensson glæder sig til topkampen

- Der er altid noget at se frem til. Det er altid gode opgør og vel de kampe der byder på den højeste kvalitet i dansk fodbold. Specielt med sådan en kamp i morgen, hvor der står så meget på spil, så jeg har store forventninger om der bliver spillet noget god fodbold, fortæller Bo Svensson der blev bedt om at vurdere de aktuelle styrkeforhold mellem holdene.

- Det er svært at sige med formen. Det kommer an på hvem der har det fornødende held og effektivitet i de afgørende situationer. Det hold der har det vinder kampen, forudser Svensson der forventer en underholdene kamp.

- De to hold kan ikke spille henholdende, det ligger simpelthen ikke til spillestilene. Derfor tror jeg også det bliver en kamp med masser af godt spil og god offensiv fodbold.

- Det bliver målrigt så jeg tror man skal sætte pengene på 3-2 ... til os selvfølgelig, slutter den sympatiske anfører Bo Svensson.

Du kan høre hele interviewet

Bo Svensson vurderer at midterforsvaret, hvor Andreas Jakobsson danner par med Per Nielsen, er Brøndbys stærkeste side.

Ekstra på brondby.com