Steffen Højer: Kommer for at vinde!

07.05.2004 00:00

Forud for søndagens SAS Liga opgør på Brøndby Stadion, hvor OB kommer besøg, har brondby.com fået sig en snak med en af SAS Ligaens farligste angribere. Topscoreren Steffen Højer har sammen med angrebskollegaen Mwape Miti tegnet sig for størstedelen af fynboernes mål, og den målfarlige forward løfter overfor brondby.com sløret for hvilke forhåbningern fynboerne kommer med.

- Vi vil ikke bare gå efter at få et point, vi går efter at få alle tre point med hjem. Vi er ikke et hold der pakker os ned, og derfor har vi måske også tabt nogle kampe hvor andre kunne fedte den hjem. Vi kommer over på Brøndby Stadion for at vinde kampen, fortæller Steffen Højer over mobiltelefonen.

Efter en god start på foråret har OB tabt pusten, senest da de tabte i onsdagens DONG Cup opgør mod F.C. København. Mens OB har været stærke på hjemmebane, har de samtidig smidt mange point på fremmed græs.

- Vi må erkende at vi har et problem når vi spiller på udebane. Det er selvfølgelig også noget vi arbejdet med og skal have gjort bedre. Jeg tror på at den kamp er så vigtig for os, at vi er ligeglade hvor vi spiller den og vi er glade for at der kommer mange mennesker og ser. Kampen mod Brøndby er egentlig en god måde at få gjort udebanestatistikken lidt bedre, spekulerer topscoreren.

Kim Daugaard og co. vandt i det seneste indbyrdes opgør 4-0 over OB på Brøndby Stadion.

Suverænt det bedste fodbold

- Stemmingen i truppen er ikke super p.t. men det er egentlig logisk nok.Vi har måske haft nogle for høje forventninger i forhold til hvad vi kunne nå, og det er klart at vi er lidt skuffede i øjeblikket, og det skulle gerne komme ud på den måde, at vi leverer en pragtpræstation i Brøndby, siger Steffen Højer der ser frem til søndagens opgør.

- Jeg synes det er fantastisk på Brøndby Stadion. Jeg ved godt det ikke er udeholdet de (fansene red.) holder med, men den stemning de leverer gør at tændingen er helt i top og det er en fantastisk kulisse. Jeg glæder mig altid til at spille i Brøndby, griner Steffen Højer der tror på fynsk sejr.

- Vi vinder 3-2, griner han endvidere og fortsætter.

- Det bliver selvfølgelig en kamp med respekt for hinanden, men jeg tror også det bliver en kamp med fuld knald på og forhåbentlig en masse målchancer. Det jeg har set ganske kort af Brøndby er at de er kommet op i gear igen, hvor de spiller det flotte fodbold som de gjorde i efteråret, hvor jeg vil sige at det er suverænt det bedste fodbold der er spillet i år, erkender Steffen Højer.

Du kan høre hele interviewet .

Steffen Højer (yderst th.) glæder sig til opgøret mod Brøndby på Brøndby Stadion, hvor stemningen og kulissen altid er i top.