Retov: Vi skylder lidt på hjemmebane

28.05.2004 00:00

- Stemningen er rigtig god. Folk tror på det kan lade sig gøre, og jeg synes folk med god grund kan være optimistiske, for jeg tror ikke FCK vinder. Jeg tror de får en svær kamp deroppe.

Martin Retov kunne efter torsdagens træning melde om god stemning og masser af optimisme i truppen. Hidtil har Martin Retov været med i 30 ud af 32 mulige kampe i SAS Ligaen, og han var således med i begge kampe mod AB på udebane i efteråret, hvor det blev til to sejre og netop en sejr forventer Retov også i lørdagens kamp.

- Det gælder om at vinde vores kamp. Vinder vi ikke vores, kan alt andet være ligegyldigt!

Martin Retov har scoret fire gange i SAS Ligaen.

Skylder en god kamp

- Vi må koncentrere os om at vinde vores kamp, og så må vi se om de sætter point til ude i Farum. Først og fremmest gælder det om tre point og så må vi se hvordan det går. Vi har ikke fokuseret så meget på dem, siger Retov og fortsætter.

- Det kan godt være de vil vise noget, men vi skal fokusere på os selv. Vi skal spille vores sidste hjemmekamp og vi vil gerne levere en god indsats foran publikum, forklarer Retov der ikke har været tilfreds med kampene på Brøndby Stadion.

- Jeg synes vi skylder måske lidt på hjemmebane, så det gælder om at komme frem over stepperne og lave nogle mål, så publikum kan komme i godt humør, slutter Martin Retov der tror på en 4-0 sejr over AB.

Martin Retov glæder sig til at slutte sæsonen med en ordentlig hjemmekamp.

Ekstra på brondby.com