Retov: Rigtig, rigtig god 1. halvleg

06.05.2004 00:00

- Det var ikke så godt for vi brænder en masser chancer. Det var rent uheld. Jeg ved ikke om det var mangel på koncentration, det føler jeg ikke. Jeg føler bare det var uheld man ikke lige rammer den, reflekterede Peter Foldgast til brondby.com der efter kampen var på plads for at få reaktioner.

- De står bare nede og skyder med lange bolde. De vinder jo kampen så det er vel okay. Jeg tror det var lige meget hvem der var kommet foran, for de ville nok spille på samme måde. Det er deres måde at spille så på den måde er det fint nok de er videre, for de scorede flere mål end os, anerkendte angriberen der var godt ærgerlig over kampen.

- Det er pisseærligt at vi ikke er kommet i den finale, lød det fra Foldgast i interviewet du kan høre i sin fulde længde i .

Mattias Jonson springer igennem.

Fantastisk 1. halvleg

Martin Retov fyldte 24 år i går, men den løbestærke midtbanespiller vil ikke huske dagen for gårsdagens resultat i DONG Cuppen.

- Skal du kigge rent på min fødselsdagsgave, var det selvfølgelig noget ærgerligt noget, for det kunne have været en rigtig dejlig dag. Jeg synes vi spiller en god kamp, og vi producerer, jajeg ved ikke hvor mange chancer, men vi havde lidt svært ved at putte den over stregen, og så sker det der ikke må ske. De får lavet nogle billige mål og så ryger vi desværre ud, sagde Martin Retov til brondby.coms udsendte.

- Vi vidste at det i virkeligheden ikke betød noget at de scorede til 1-0, for laver vi et mål er vi stadigvæk videre, så vi fortsatte ufortrødent. Jeg synes vi spiller en rigtig, rigtig god 1. halvleg, vi mangler bare at score mål, så det er bare ærgerligt, sluttede Retov i interviewet du kan høre i sin fulde længde i .

Mange Brøndbyfans havde valgt at rejse til Aalborg, men trods fremragende spil udeblev målene.


Ekstra på brondby.com