Mattias: På vej tilbage

03.05.2004 00:00

- Jeg er meget glad for at komme i kamp igen, og selvfølgelig også for at score et mål. Det var en fantastisk modtagelse jeg fik, og det er dejligt at kunne betale tilbage, smiler en træt, men glad, Mattias Jonson efter kampen.

- Formen og timingen er ikke helt i top endnu, og jeg er træt til sidst, men selvom man ikke kan sige at indsatsen er helt kanon i anden halvleg, kan vi godt være tilfredse med kampen. Vi holder måske lidt igen, men nu er vi i hvert fald klar til onsdag, smiler han.

Jonson sprudlede i første halvleg og han blev som ventet manden der sparkede bolden i kassen.

- Der er ikke så meget at sige til de sidste kampe. Vi skal vinde dem, og vi har stadig én af konkurrenterne tilbage. Vi kan selv afgøre om vi skal ende over dem, og jeg tror ikke at de andre vinder alle deres kampe, så det bliver tæt.

- Vi vil meget gerne tilbage til den stime vi havde i efteråret, og denne kamp er i hvert fald en start, smiler den svenske målscorer.

Den stærke svenske landsholdsspiller blev klappet fra banen i anden halvlegaf de 17.620 tilskuere.

Jonas Kamper

- Det er 3 livsvigtige point i dag. Det var dejligt med sejren, og vi må nok erkende at vi var lidt under pres i dag. Et nederlag havde ikke været godt, men det er fortid nu.

- Det var dejligt at score, det er jo længe siden. Det er godt for selvtilliden når det endelig lykkes, og jeg synes at det giver et ekstra pift, at Mattias er med i dag. Det betyder i hvert fald meget for mit spil, og selvom ikke alt lykkes kan vi godt være tilfredse.

- Jeg skulle måske have scoret et mere, eller spillet Foldgast fri på midten, men jeg var simpelthen for træt til at tage løbet helt ind til sidst. Ærgerligt, men så må jeg jo nøjes med et enkelt i dag, griner han.

Jonas Kamper søgte mere ind i banen end tidligere set på Brøndby Stadion, og det blev senere belønnet med en scoring, efter fantastisk oplæg af Thomas Kahlenberg.

Ekstra på brondby.com