Laudrup: Vi spiller om det på lørdag

23.05.2004 00:00

- Vigtigheden af opgøret taget i betragtning, og når man tænker på at vi har 6 mand ude med skader, leverer vi en god præstation i dag. Modstanderen kæmper for livet i dag, og på den baggrund skal vi være tilfredse med en 3-1 sejr, konstaterer Michael Laudrup efter kampen.

- Vi har nået et del-mål med sæsonen, nemlig kvalifikationen til UEFA-Cup?en. Det er vigtigt for klubben, at det lykkedes. Om det så skal ende med mere end det, må vi se på lørdag.

Vi gør vores i dag

Trods meldingerne om konkurrenternes kampe var Laudrup ikke meget nervøs i kampens afsluttende fase.

- Jeg var da lidt spændt til sidst, men det ville ikke blive afgjort i dag alligevel, så mere var det ikke. Vi har kamp på lørdag, og vi kan ikke gøre mere end at vinde i dag, og trods svingende præstationer i foråret, er vi med til allersidste kamp dette forår.

- Et par af skaderne er hos nøglespillere, og derfor får vi i dag kigget lidt mere på nogle af de unge. De løser opgaven i dag, og det er vigtigt at vi ved, at vi kan stole på de spillere vi sender på banen, også ansvarsmæssigt. Og også på længere sigt kan vi bruge det i evalueringen af forårets indsats.

- Med hensyn til dette års facit er chancerne for guld der jo endnu. Der er to hold, der kan vinde mesterskabet, og i sidste uge var der 3. Nu er det så de to sædvanlige hold, der kæmper om guldmedaljerne, og det ene hold ender jo med at få en god afslutning på sæsonen, smiler han.

Tror på chancen

- Selvfølgelig er chancen til stede. Som alle andre hold vil FCN gå på banen for at vinde, og det vil AB jo også gøre i Brøndby. Nordsjælland redder sig godt nok i dag, men foran et fyldt stadion vil de alligevel give hvad de kan, det kan man næsten ikke lade være med. Det kunne vi jo også se i dag, kommer det med et skævt smil.

- At FCK scorer i overtiden kan vi ikke ærgre os over. Da vi scorede i det femte minuts overtid mod FCM, var vi jo godt tilfredse, sådan er fodbold.

Karaktergivning må vente

Laudrup gør først status efter sidste kamp, men det er alligevel tydeligt, at han ikke er tilfreds med foråret som sådan.

- Man kan anskue det på flere måder. Vi har spillet et meget svingende forår, men pointmæssigt er vi blandt dem, der har fået flest ? også i foråret. Trods målsnakken, har vi scoret flere mål end ligaens nummer 1, og i en liga hvor 2-3 hold ender med over 60 points, er det som sådan OK at ende i top2. Så må vi evaluere alt det andet når vi har overstået lørdagens kamp.

- Lad os nu spille om det på lørdag, så kan vi tage snakken derefter, slutter han af.

Ekstra på brondby.com