Laudrup: Vi er med helt til slut

16.05.2004 00:00

- Vi ved inden kampen, at kun en sejr kan bruges til noget, så da vi scorer til 2-1 i overtiden siger det sig selv, at det skaber nogle store følelser hos alle.

Det er tydeligt, at de tre points i dagens kamp er en lettelse for Brøndby IF?s cheftræner, da han kort efter sidste fløjt træder ud af hjemmeholdets omklædningsrum.

- Det er ikke en god kamp, og det er tydeligt at nogle af spillerne mangler selvtillid i øjeblikket. Det gør dem ikke til dårligere fodboldspillere, men det har en klar indflydelse i kampene. I sidste ende er det sådan noget som det vi oplever i dag, der kan løsne op for den slags.

- Vi bruger megen tid på at snakke tingene igennem med spillerne, og vi fokuserer på de positive ting. Det er dog kun spilleren selv, der kan komme igennem de perioder, og her er den slags sejre som i dag, noget vi kan bruge til meget.

- De tre points betyder under alle omstændigheder, at vi er med helt til slut, når mesterskabet skal placeres, og det er dét det handler om. Kampen i dag var ikke god, men vi vinder og det er det eneste der tæller lige nu.

Mister ikke troen

Laudrup gjorde sig mange tanker i løbet af kampen, men han var ret sikker på, at det nok skulle blive til scoring.

- Jeg troede hele tiden på at vi nok skulle få den chance, der ville give et mål, men jeg indrømmer at det på et tidspunkt var svært at tro på to. På den anden side må jeg også sige, at det var dejligt at heldet tilsmilede os denne gang.

- Der er flere der hænger lidt, men så er det jo godt at vi har Karim. Han står en stor kamp i dag, og holder os vel inde i kampen et par gange. Og så synes jeg også at vore indskiftere gør det godt, og kommer ind med gejst og opportunisme.

Ung styrke

- I dag var det måske ligefrem en fordel, at vi kan smide to helt unge spillere ind. De har ikke noget at tabe, og der er ikke det store forventningspres på dem. Derfor kan de gå ind og gå uimponeret til opgaven, og det er med til at give os det vi måske manglede.

- Vi er med helt frem til d. 29. maj, hvor medaljerne skal placeres. Om det bliver en første, anden eller tredjeplads er ikke til at sige nu, men vi spiller for at vinde kampene. I dag lykkedes det, og det skal det også gøre de sidste to opgør.

Ekstra på brondby.com