Laudrup: Retfærdigt nok

09.05.2004 00:00

- En kamp som denne, på hjemmebane, er én af dem der skal vindes. Vi har også mest spil, men alt taget i betragtning er uafgjort et retfærdigt resultat, resonerer Michael Laudrup efter aftenens 1-1 opgør mod OB.

- Vi kommer skævt ind i kampen, og forærer dem et mål. På den måde gør vi det sværere for os selv, og selvom vi spiller den pænt rundt kommer vi kun frem til nogle halve chancer i første halvleg.

- I anden halvleg synes jeg vi viser noget mere gejst og man kan i perioder se, at vi gerne vil vinde den kamp. Da Johan Absalonsen kommer ind giver han det sidste, og han scorer et flot mål. 1 point på hjemmebane er bare ikke nok, og i dag taber vi desværre 2 vigtige points.

- Det var et rigtig godt mål, Johan får sat ind efter et angreb hvor vi sideforskyder, og Kahlenberg lægger op. Absalonsen banker den så ind med venstre, det ved vi jo han kan, smiler Laudrup.

Tid til at vinde det tabte tilbage

Med resultatet er der lagt op til en endnu tættere top-dyst de sidste 4 runder.

- Ja, det bliver spændende. Det er meget tæt i toppen, og intet er afgjort endnu. De næste to runder bliver meget interessante, og alt kan faktisk ske. Vi selv har mange ting vi skal gøre bedre, og vi skal tage styringen og kæmpe som i slutningen af kampen i dag.

- Motivationen er i top når der skal spilles på torsdag. Kampe i Parken er altid specielle, og med dén kulisse til en topkamp vil indstillingen helt automatisk være i top.

- Jeg forventer at vi kan stille i absolut stærkeste opstilling, med Wieghorst og Per Nielsen tilbage, og så går vi naturligvis efter de 3 points. Vi tabte 2 i dag, men dem må vi så tage tilbage på torsdag, konstaterer cheftræneren afsluttende.

Ekstra på brondby.com