Laudrup: Lige nu er vi skuffede

30.05.2004 00:00

- Der er situationer hvor man kan vinde sølv, men sådan har jeg det ikke lige nu. Vi tabte guldet i år, det må vi konstatere efter et forår, der har været alt for svingende og uden de nødvendige resultater.

Michael Laudrup virker som om skuffelsen egentlig har lagt sig for et par dage siden, og nu er det tid til, at kigge fremad.

- Vi træner videre og spiller nogle sommerkampe den næste uges tid, og så ser vi ellers frem mod næste sæson. Arbejdet er naturligvis allerede i gang, pointerer han.

Det lykkedes ikke Andreas Jakobsson at komme på måltavlen for anden kamp i træk.

Rekorder og UEFA

- Lige nu er vi skuffede over ikke at blive nummer 1. Der er ingen her, der er tilfredse med en andenplads; jeg bliver i hvert fald aldrig rigtig glad for sølv. Det er resultatet der tæller, og vi ved godt at sidstehåndsindtrykket er det vigtigeste, men skal man gøre lidt status, er der dog også mange positive ting, at holde fast i.

- Efterårets rekord point-høst, UEFA Cup?en, flere nye landsholdsspillere og så videre. Det er alle ting, der hører med i en evaluering, og selvom vi ikke kan bruge det til noget rent resultatmæssigt, så hører de første 2/3 af sæsonen altså med i bedømmelsen.

- Vi var tæt på, men alligevel langt fra. Efter 33 runder har FCK flest points, og så er det fortjent at de vinder. I år er der 3 hold over 60 points, og vi ender på andenpladsen med 67 points. Sidste år fik vi samme resultat, med 56 points, og guldvinderne fik 61. Sådan som det har udformet sig i år, har der været meget hård kamp om top-placeringerne, og det er kun positivt.

Jonson & Co. sled sig til sejr i en uskøn sidste runde mod AB.

Vil være nummer 1

- Overordnet set har vi spillet et rigtig godt efterår, men aldrig nået samme niveau i foråret. Ser vi tilbage er Brøndby IF blevet mester én gang siden guldåret i 1998, og det er selvfølgelig ikke nok, når vi stræber at vinde hvert år.

- Det er synd, at sidstehåndsindtrykket er som det er, for overordnet set har vi flere positive ting vi kan tage med os. De unge spillere er blevet hærdet, og vi vil i efteråret få flere spillere klar, mens vi også vil se et par helt nye ansigter efter sommerferien.

Det ikke i alle situationer at Brøndbyspillerne var enige i dommer Tonny K. Poulsens dispositioner.

- Jeg ser virkelig frem til næste sæson med fortrøstning. Vi har et godt hold, og med et par justeringer vil det blive endnu bedre, og mere stabilt. Jeg kan godt sige, at jeg glæder mig, slutter cheftræneren af, efter en sæson der bød på mange positive overraskelser, og endnu et sætmedaljer til skabet.

Ekstra på brondby.com