Laudrup: God første halvleg

02.05.2004 00:00

- Vi bruger 10 minutter på at komme rigtigt i gang, men derefter spiller vi en rigtig god første halvleg. Vi skaber en hel del chancer, og selvom vi brænder et par store chancer fungerer offensiven godt før pausen, resonerer Michael Laudrup efter kampen.

Ikke kun offensiven får roser med for de første 45 minutter:

- Der fokuseres meget på hvad vi gør frem ad banen, men jeg vil også gerne rose defensiven i dag. I hele første halvleg har de vel ikke en eneste afslutning, heller ikke efter udskiftningen og de følgende rokader.

- Der går lidt tid inden vi får scoret, men vi kører videre og det var kun et spørgsmål om tid før vi fik den over stregen. Vi får da også scoret to flotte mål, konstaterer han med et smil.

Temposkift

- Anden halvleg var en mere flad omgang. Vi prøver at administrere indsatsen lidt, men det er ikke meningen vi skal gå ned i gear. Vi skaber et par chancer, og da vi fører 2-0 farer vi ikke frem. Alligevel synes jeg vi går lidt for meget ned i tempo, og føringen er lige ved at blive en sovepude.

- Vi kører den så fint hjem, og selvom man kan sige at vi har været mere ustabile end vi plejer i foråret, er det et godt tegn at vi for nu 8. gang formår at holde nullet. Det, og specielt spillet i første halvleg kan vi bruge til noget, når vi onsdag skal ud i endnu en afgørende kamp.

- Der venter nu en uge med pokalfodbold og en weekend med hårde kampe for alle 3 tophold. Vi kører på, og gør vores, og jeg tror først det her afgøres i allersidste runde, slutter Laudrup af.

Ekstra på brondby.com