Laudrup: Dårlig kamp

13.05.2004 00:00

- Foran 40.000 tilskuere og jeg ved ikke hvor mange tv-seere er jeg ked af, at de to største hold i Danmark leverer sådan en dårlig fodboldkamp. Det kan man ikke være bekendt. Michael Laudrup var skuffet over aftenens top-opgør i SAS Ligaen, og det lagde han ikke skjul på efter kampen.

- Jeg er naturligvis skuffet over at tabe, og som sagt før kampen, står taberen i en skidt position før de sidste kampe i ligaen. Det eneste lille lyspunkt i dag er, at Esbjerg også taber, og på den måde holder os inde i mesterskabskampen, men det ligger mildest talt ikke til os lige nu, konstaterer han tørt.

Engelsk første division

- Spillemæssigt var kampen i dag vel på højde med hvad man ser i den engelske første division, og det må vi også tage vores del af skylden for. Der er vel 2-3 målchancer i hele kampen, og det er alt, alt for lidt. Det er muligt der er lidt startnerver, men sådan noget holder jo ikke i 90 minutter.

De fleste var enige om, at Brøndby havde haft et spillemæssigt overtag i første halvleg, men det kunne Laudrup ikke bruge til noget.

- Det er ikke en stor første halvleg, og jeg synes helt ærligt at det er en lidt trist kamp. Der er mange nærkampe, og vi har måske det fodbold der er i første halvleg, men vi skaber slet ikke nok.

- Jeg har ikke talt med spillerne endnu, men det kommer jeg til. Det handler om de sidste 3 kampe nu, og vi har 3 dage inden det næste vigtige opgør.

Satsede

Om målet fortæller Laudrup:

- Som jeg ser det, satser Asbjørn på en bold, han ikke havde store chancer for at nå. Det giver dem en friløber, og skaber en overtals-situation, som de udnytter. Det første mål afgør ofte disse kampe, og sådan skulle det altså også blive i dag.

- Nu skal vi have afsluttet foråret ordentligt. Det har været alt for svingende, men vi skal vinde de 3 sidste kampe, og så må vi bare se hvad det rækker til.

- Allerede på søndag skal vi vise langt mere end i dag, slutter Laudrup af efter en ganske skuffende aften i Parken.

Ekstra på brondby.com