Knald på dagens træning

26.05.2004 00:00

Spillerne holdt fri i går og det fremgik tydeligt af dagens træning. Ikke fordi de ikke var kommet op i gear eller manglede skarphed ...tværtimod! Der blev virkelig gået til den i dag og intensiteten var helt i top. Det var specielt tydeligt da der til sidst blev spillet interval-spil. Her var stemningen både intens og hård. Der blev løbet, tacklet og fightet til den helt store guldmedalje.

Blev der lavet fejl eller brændt store chancer, var der ingen der på noget tidspunkt fik lov til at ærgre sig. Det var der simpelthen ikke tid til. Ellers var bl.a. Dan Anton klar med en sviner og det er ikke altid lige rart!

Michael Laudrup kunne med stor tilfredshed se til, da spillerne pressede hinanden til det yderste under dagens træning.

Fire gange operation

Mens største delen af spillerne var på banen, var der en lille håndfuld der holdt sig indendøre. Fire af dem har operation på denne uges program. ar Dalgas blev i mandags opereret for sin knæskade og han forventes klar til september. Per Nielsen og Morten Wieghorst opereres begge i morgen for deres skader. Ruben Bagger skulle i dag på operationsbordet, hvor skruerne i ankelen skulle fjernes.

Asbjørn Sennels er blevet mere hård og aggressiv i sit spil, og i dag krydrede han det endda mednogle flotte mål under intervaltræningen.