Kahlenberg med til EM

31.05.2004 00:00

De blå-gule farver bliver alligevel repræsenteret i den danske EM-trup. Det er en kendsgerning efter at landstræner Morten Olsen i dag udtog Thomas Kahlenberg som 23. og sidste spiller i truppen der skal forsvare de rød-hvide farver ved EM i Portugal.

- Thomas passer godt ind i vores spilsystem. Han er meget dygtig i sin omgang med bolden, og med ham er vi godt dækket ind på alle pladser. Og så kender han naturligvis både vores system og hele miljøet omkring landsholdet, og det er ikke uvæsentligt, når vi taler om en slutrunde, hvor vi rent sportsligt skal levere varen og rent socialt skal være sammen i forhåbentlig en del uger, fortalte Morten Olsen til dbu.dk.

Thomas Kahlenberg har hidtil spillet to landskampe. Han debuterede sidste år i april hvor han afløste Thomas Gravesen i venskabskampen mod Ukraine, og kom på banen i stedet for Claus Jensen mod Spanien i marts. Foto Per Kjærbye.

Kahlenberg skulle mandag aften have tjekket ind sammen med sine kolleger på U21-landsholdet, der tirsdag morgen rejser til Moskva for at spille to kampe mod Rusland onsdag og fredag. Nu tjekker han i stedet ind i EM-lejren sammen med de to øvrige SAS Liga-spillere, Peter Skov-Jensen og Stephan Andersen. Thomas Kahlenberg træner sammen med hele den øvrige EM-trup første gang tirsdag klokken 11.00 på Vedbæk Boldklubs baner.

Ekstra på brondby.com