Jonson: Jeg scorer to mod FCK!

13.05.2004 00:00

Mattias Jonson er en de spillere der på egen hånd kan afgøre aftenens topbrag i Parken mod F.C. København. Den 30-årige svenske landsholdspiller har efter gårsdagens træning at dømme, ramt topformen på det helt rette tidspunkt, og målfarlige Mattias Jonson har stor tiltro til egne evner forud for aftenens arvefjendeopgør.

-Vi vinder 2-0 og jeg scorer begge mål, lød det bestemt fra Mattias Jonson da brondby.com interviewede den svenske stjerne umiddelbart efter gårsdagens afsluttende træning.

- Vi har samtlige med på træningsbanen og det ser godt ud. Stemningen er selvfølgelig helt i top og vi går ind til kampen med en 100 % indstilling, garanterede Jonson der ser frem til 'the new firm'.

- Det er noget specielt med kampene mod FCK, sådan er det bare. Det er sådanne kampe vi bedst kan lide og dem man helst vil vinde.

- Fansene gør også deres til at der bliver en god stemning og en dejlig kulisse til kampen, og det regner jeg også med det bliver i morgen, smiler den sympatiske svensker.

Mattias Jonson er klar til at tage revanche for sidste års 0-1 nederlag til F.C. København på Brøndby Stadion, der kostede det danske mesterskab.

Angrebstræneren imponeret

I søndags var han anonym i SAS Liga kampen mod OB, meni denne uge har Jonson givet den fuld skrue under træningerne. I går var han til afslutningstræning hos angrebstræner Peter Rasmussen, der var imponeretover svenskerens skarphed med bådehovedet og fødderne.

- Han er eddermand'me skarp, udbrød Peter Rasmussen og fortsatte.

- Og så er det jo ekstra dejligt når han tilmed slutter med at score på ti ud af ti mulige, smilede Peter Rasmussen med reference til Jonson's 10 sidste afslutninger fra tæt hold, der alle blev banket i kassen på overbevisende vis.

Mattias Jonson har før stået i afgørende mesterskabskampe mod F.C. København, og selvtilliden er helt i top. Jonson er tændt og klar til sejr i Parken!

Mattias Jonson var uhyre skarp under gårsdagens træning og i aften lover han to kasser i Parken.

Ekstra på brondby.com