Jonson: Hul på bylden

17.05.2004 00:00

- Det var en kanon følelse at score, og dejligt at mærke reaktionen fra hele stadion. Lige nu er jeg dog mest glad for de 3 points, for jeg er skuffet over kampen. Egentlig er det lidt synd for FCM, men det er vi jo ligeglade med nu, var Mattias Jonsons reaktion efter 2-1 sejren over FCM.

Mattias Jonson udstråler glæde, vilje og forløsning efter den afgørende scoring mod FC Midtjylland.

- Heldigvis har vi en uge til næste kamp mod Frem. Det er en kamp vi selvfølgelig skal vinde, og jeg tror faktisk vi får trykket hul på bylden med selvtillid nu. Det var en dårlig kamp, men fantastiske fans, og en fantastisk vigtig sejr, smilede den sympatiske svensker stille.

Jonson i løb med bolden.

Dan Anton Johansen

- Vi går efter sejren, selvom vi ikke får skabt så meget. I dag har vi heldet, og så har vi også prøvet det i denne sæson. Det er ligesom om mange har rendt rundt med en slags facade, og den føler jeg vi fik brudt i dag, hvor folk er super glade for sejren.

- Det giver en HEL masse, det her, og det skal vi udnytte nu. Vi har mistet for mange dumme points i foråret, men det kan vi ikke bruge til noget nu. Det er en fed følelse, at heldet endelig tilsmilede os, og det skal vi holde fast i!

Dan Anton spillede som altid solidt i det defensive.

Ekstra på brondby.com