Johan: Håber vi kommer foran

23.05.2004 00:00

- Det er gået rigtig godt i de kampe jeg er kommet ind og har gjort en lille forskel, og det er helt kanon. Selvfølgelig håber man da på at starte inde på et tidspunkt, men nu må vi se hvad trænerne siger.

Johan Absalonsen kunne forleden se tilbage på et godt forår personligt, der hidtil har kulmineret i de seneste kampe, hvor han med nogle flotte langskud har været medvirkende til at afgøre nogle tætte kampe.

brondby.com snakkede efter onsdagens træning med Absalonsen, der over telefonen kunne fortælle at det pressede forår har sat sine små spor.

- Jeg har haft lidt med knæet de seneste dage, men det har ikke været noget overhovedet. Måske lidt overbelastning, forklarer Absalonsen der kun fokuserer på at Frem skal besejres

- Jeg håber det bliver en kamp hvor vi for en gangs skyld kommer foran i stedet for at komme bagud, fordi så tror jeg det bliver meget nemmere at spille, håber Johan Absalonsen der håber at der kommer hul på bylden i dag.

- Jeg tror vi vinder 3-0, slutter han.

Du kan høre hele interviewet med Johan Absalonsen , hvor han også fortæller om træningen i denne uge samt hvordan det var at rykke op i A-truppen.

Johan Absalonsen presser sig på til en plads i startopstillingen efter nogle gode præstationer.

Ekstra på brondby.com