J. Sørensen: Spørgsmål om motivation

28.05.2004 00:00

En af AB's bedste spillere i gennem sæsonen, anfører Jesper Sørensen, har karantæne til mødet med Brøndby IF i morgen på Brøndby Stadion. I sidste weekend fik han det gule kort i 3-1 sejren over AGF, og den 31-årige defensiv spiller må derfor se kampen fra sidelinien.

Efter AB's træning i går, fik brondby.com en snak med Jesper Sørensen der forventer et aggressivt og topmotiveret Brøndbyhold.

- Jeg håber vores spillere glæder sig til kampen mod Brøndby og folk ser frem til den. Det bliver formentlig en kamp foran et udsolgt Brøndby Stadion, eller noget der minder om det, mod et stort Brøndbyhold. De spiller for mesterskabet, vi spiller for æren, og det at kunne spille frit i så stor en kamp, må være en stor fornøjelse, og jeg er så ked af at måtte sidde ude, fortæller Jesper Sørensen og fortsætter.

- Det lugter jo af det er planlagt at jeg sidder ude i den sidste kamp, men det er det bestemt ikke, griner Jesper Sørensen med henvisning til det frygtindgydende møde med et topmotiveret Brøndbymandskab på Brøndby Stadion.

Thomas Kahlenberg er en af de stærkeste spillere på Brøndbys storhold.

Spørgsmål om motivation

- Jeg havde glædet mig meget til den der fantastiske atmosfære der er på Brøndby Stadion og et Brøndbyhold der vil være meget aggressive og opsatte på at spille deres mesterskabschance, så det ville have været rigtig sjovt, forklarer Jesper Sørensen der er lidt usikker på AB-spillernes indstilling.

- Det er et spørgsmål om motivation. Vi ved vi skal være mere end klar for at komme derud og stå imod det pres vi kommer under. Er folk villige til det i den sidste kamp eller er folk allerede gået på sommerferie, funderer AB's anfører Jesper Sørensen der altså må følge kampen fra tribunen.

Jesper Sørensen forventer et aggressivt og topmotiveret Brøndbymandskab, der vil gå efter en hurtig afgørelse.

Tjek det lange interview med Jesper Sørensen der fortæller om stemningen i AB's trup, de seneste par måneders kamp for at undgå nedrykning og skuffelsen over at være karantæneramt til AB's sidste kamp i SAS Ligaen i denne omgang.

Ekstra på brondby.com