Hansen godt tilfreds

24.05.2004 00:00

- Det var lidt svært i dag, der var en del vind og det var ikke helt let at bedømme bolden altid. Men selvom det ikke var en super god kamp, er jeg da helt tilfreds, funderede Thomas Hansen da brondby.com efter kampen fangede forsvarsspilleren foran omklædningsrummet i Valby Idrætspark.

Thomas Hansen dannede midterforsvar med Andreas Jakobsson, mens Dan Anton dækkede højrebacken på solid vis.

- Jeg gør det selv fint nok. Der er et enkelt hovedstød til Zaza, hvor jeg simpelthen ikke ser Frem-spilleren, men ellers gik det godt. Jeg ryger med frem nogle gange, men sådan spiller jeg jo. Når man har vundet en bold, og der er mulighed for at støde frem, er det klart man skal udnytte muligheden.

- Det kan trænerne jo også godt lide, tilføjer han. Men det er jo mest Andreas? opgave, så jeg synes nu også jeg holder mig tilbage i mange situationer.

Brøndby startede bedst, og Kahlenberg der spillede en rigtig god kamp, bragte allerede Brøndby foran efter 5 minutter.

- Det er nu op til os selv, at vinde på lørdag. Det er en lidt mærkelig følelse her bagefter; vi er glade for sejren, men alligevel? Det positive er, at vi nu har sikret os en lidt længere ferie, stor-smiler han, med hentydningen om den ellers truende Toto Cup, der blev afværget.

Ekstra på brondby.com