Ebbe Skovdahl vil presse Brøndby

21.05.2004 00:00

brondby.com har snakket med Frem-træner Ebbe Skovdahl her to dage før søndagens kamp mellem Frem og Brøndby i Valby Idrætspark. I sidste weekend tabte københavnerne 1-0 i Århus, men det har ifølge Ebbe Skovdahl ikke ødelagt stemningen i spillertruppen.Frem har imaj måned besejret Herfølge og Viborg på hjemmebanen, hvor det hidtil er blevet til fem sejre i denne sæson.

- Stemningen fejler ikke noget. Alle er motiverede. Det bliver spændende på søndag. Der er ingen tvivl om at Brøndby er favoritter, men det må vi lære at leve med. Vi skal bruge tre point, forklarer han og fortsætter

- Vi skal prøve at presse Brøndby så de ikke styrer begivenhederne over hele banen. Begge hold har meget brug for de tre point. Spørgsmålet er om man får målchancer nok hvis man giver Brøndby for meget initiativ, funderer den tidligere Brøndbytræner der forventer følgende af Brøndbyholdet på søndag.

- Formodentligt et Brøndbyhold der ved hvad der står på spil for dem også, så vi får ikke noget forærende, griner Ebbe Skovdahl.

Du kan høre hele interviewet med Ebbe Skovdahl .

Ebbe Skovdahl melder om god stemning i Frem-truppen.

Ekstra på brondby.com