Din Stemme: Scoop!

01.05.2004 00:00

Som bekendt har Brøndby IF allerede nu sikret sig forstærkning til truppen, når det går løs efter sommerferien. Johan Elmander, der senest i onsdags spillede landskamp for Sverige, bliver den tredje svenske landsholdsspiller i truppen, og ifølge 41% af brugerne på brondby.com er signingen af den svenske angriber et rentscoop.

Mere end 80% mener at truppen fremstår forstærket, mens 7% mener at han får hård kamp af Peter Foldgast, Ruben Bagger og co. 11% har stadig til gode, at lære Johan Elmander at kende, men vi gætter på at der er en positiv oplevelse i vente.

Endnu mere at juble over til sommer?

Sæsonkort

Som informeret tidligere i denne uge er det nu tid til fornyelse af sæsonkort. Der er fornyelsesfrist frem til sidste turneringskamp, d. 29 maj, og både nuværende indehavere og nye købere kan i samme periode glæde sig over store besparelser på kortet.

Du kan læse meget mere om sæsonkort og rabatten .

Har du sikret dig plads, når det sker?

Interessen for sæsonkort og faste pladser på Brøndby Stadion er steget markantde seneste år, og det forventes at salget af faste pladser sætter nye rekorder næste sæson. Har du sikret dig plads når Johan Elmander og hans nye kolleger tager fat på efterårets superliga?

Vi tjekker temperaturen, og håber du vil deltage i denne uges .