Daugaard: Man skal turde have bolden

14.05.2004 00:00

- Vi ved de vil stå som de gør, og der er ikke meget plads i deres defensiv. Jeg synes dog, at vi mangler folk der tør vise sig, og prøve noget i dag; det virker som om for mange går og gemmer sig lidt. Man skal turde have bolden, og det manglede måske lidt i dag, forklarede Kim Daugaard efter aftenens nederlag.

Kim Daugaard spillede solidt uden at være prangende i 0-1 nederlaget til F.C. København.

- Personligt er det lidt frustrerende, at det kører som det gør for holdet. Jeg føler faktisk at jeg har haft et rigtigt godt forår, og mange gange læser spillet rigtig godt. Jeg er med hvor det sker, og får slået en del af de afleveringer, der skal til, men det har ikke rigtigt givet de resultater vi alle sukker efter.

- Selvom den står 0-0 vil vi gerne vinde, men vi får ikke skabt nok. FCK skaber én chance, og de scorer ét mål. Det gjorde vi ikke, og så taber man jo.

Daugaard har personligt haft et godt forår, men Brøndbyholdet som helhed har spillet skidt og tabt bl.a. 10 point til F.C. København.

Asbjørn Sennels

- Landsholdssnakken har slet ikke påvirket mig. Jeg synes der er gode og mindre gode ting i vores, og mit, spil i dag, men alt i alt synes jeg vi kommer for langt tilbage på banen, og slet ikke presset dem der hvor de står, lød det fra Asbjørn Sennels efter kampen.

- Jeg har pænt fat i Silberbauer gennem hele kampen, og selvom jeg er på det rene med, at det må have set dårligt ud ved deres mål, så synes jeg ikke det var så skidt igen. Jeg går frem efter en bold midt på banen, og den bør jeg nå. Det gjorde jeg ikke, og så kommer de i undertal bagved, og det må selvfølgelig ikke ske.

Sennels spillede overfor hurtige Michael Silberbauer, der flere gange viste sin farlighed.

Per Nielsen

- FCK var det næst-ringeste hold på banen i dag, og så behøver jeg vel ikke sige mere. Indstillingen er god nok i første halvleg, og vi viser lidt af det der har været efterlyst, men i anden halvleg er vi dårlige.

- Så bør man i det mindste spille til nul, men det magtede vi ikke, og nu handler det kun om at vinde de tre næste, og intet andet.

Per Nielsen fokuserer på sejr i de tre sidste kampe.

Ekstra på brondby.com