Daugaard: Jeg er klar til torsdag

11.05.2004 00:00

-Jeg synes det gik okay til dagens træning. Det ser helt fint ud med knæet og jeg mærker ikke rigtig noget til det. I går var jeg ude at løbe en tur og i dag trænede jeg fuldt med. Lige nu ser det godt ud, men vi må jo se hvordan det ser ud efter træningen i dag og efter træningen i morgen. Jeg regner da med at være helt klar til kampen i Parken, kunne Kim Daugaard berette da brondby.com efter dagens træning fik sig en snak med midtbanespilleren, der i et par uger har døjet med et ømt knæ.

Morten Wieghorst er stadigvæk tvivlsom til kampen, men fra positivsiden skal det dog siges, at viceanføreren i dag gennemførte sit løb uden komplikationer. Knæet ser fint ud og det ventes at Wieghorst melder sig klar til udebanekampen mod F.C. København.

Kim Daugaard trænede for fuld styrke under dagens træning.

Bagger er klar

Ruben Bagger har igennem længere tid deltaget for 100 % i træningerne, og nu er skarpheden og formen ved at være i top.

-Jeg flyver ikke ligefrem ind i nærkampene, men jeg er klar til at spille, hvis der er brug for det, forklarer Ruben Bagger og fortsætter.

- Muligheden for at vinde DM afhænger meget af kampen mod FCK, men kan vi spille som vi har gjort det i mange af de seneste kampe, og samtidig få hul på bylden, så er jeg overbevist om, at vi vinder de sidste kampe. Det er vist mest mentalt vi er følsomme, for fodbold kan alle på det her hold spille, slår Ruben Bagger fast.

Asbjørn Sennels er en af de spillere der kan en hel del med en bold.

'Lange', som Per Nielsen kaldes af holdkammeraterne var ganske målfarlig da der i dag blev spillet interval-spil til slut. Nielsen's hold vandt da også fortjent foran bl.a. Jonas Kamper fra gult hold.