Billeder fra kampen

03.05.2004 00:00

Der var dømt klar Brøndbydominans i de første 45 minutter, da Brøndby IF i går besejrede AGF på Brøndby Stadion. Kamper scorede for første gang i lange tider, mens Thomas Kahlenberg var i storform og viste hvorfor han af mange spås en plads i sommerens EM-trup.

Kahlenberg udstråler forløsning og glæde sekunderne efter Kamper har scoret til 2-0.

Kamper signalerer hvem der skal krediteres for målet, efter Kahlenbergs suplime oplæg hvor han ene mand satte hele AGF-forsvaret.

Mattias Jonson var manden bag den første scoring, og var en stor inspirator i første halvleg i går.

Helt spontant tog fansene deres ene sko af på Faxe-tribunen mens de skrålede for fulde lunger.

Morsomt og med til at give stemningen et hak i vejret.

Jakobsson signalerer at muren står for tæt på, mens Daugaard lægger bolden til rette til det frispark, der med en fræk finte var lige ved at resultere i mål af Jacobsson.

Stemningen var før kamp god og Brøndus og maskotten nyder her at være i centrum.