Bagger: AaB skal frem

04.05.2004 00:00

- Det var en kæmpe oplevelse sidste år, så det er helt sikkert noget vi gerne vil opleve igen. Det tror jeg også vi kommer til, for AaB kan ikke grave sig ned én gang til, og så skal vi nok score de mål der skal til, erklærer Ruben Bagger.

Bagger havde selv en afgørende fod med i sidste års pokaltriumf, der, trods hans mange år i klubben, faktisk var hans første.

- Det er rigtigt. I 1998 var jeg skadet, og i 1994 var jeg endnu ikke en del af truppen. Det er heller ikke sikkert jeg er det denne gang, men jeg træner med på fuld tryk, og gør hvad jeg kan for at komme i betragtning til truppen.

Bagger scorede i sin første DONG Cup finale.

Styrede kampen

- Jeg har nogle skruer i anklerne som stadig generer en smule, og har også fået trykket nogle ribben i en DS-kamp, men jeg er klar til at give mig fuldstændigt til tæning og i kamp, og det ville være stort, at komme med i en eventuel finale igen. Gerne som indskifter, det gik jo fint sidste år, griner han.

Chancerne er altså til stede, og om morgendagens kamp fortæller Ruben Bagger:

- Hvis man ser de to finaler over 4 halvlege, mener jeg at AaBs største chance lå i anden halvleg i Brøndby, hvor de spiller med 11 mod 10 mand. Alligevel ville de slet ikke frem til noget, og vi styrede kampen fuldstændigt.

Færdigt arbejde.

Mål afgørende

- De må jo mene, at de er så meget bedre på Aalborg Stadion, at det betyder mere end en mand i overtal, og det kan da også godt være, at de er. Det tvivler jeg dog lidt på, og selvom vi må undvære Per i forsvaret tror jeg de får svært ved at score, og vi producerer jo altid chancer. Denne gang skal den bare ind, og så er finalepladsen klar.

Ruben Bagger forventer at få fjernet de generende skruer senest til sommer, og at være med til opstarten til den nye sæson på lige fod med alle andre.

Først og fremmest gælder det DONG Cup?ens semifinale, hvor Aalborg i morgen aften lægger stadion til returopgøret. Scorer Brøndby er sejr eller uafgjort nok til endnu en finaleplads.

Ekstra på brondby.com