Agger skriver fuldtidskontrakt

18.05.2004 00:00

Det 19-årige forsvarstalent Daniel Agger har underskrevet en 3-årig fuldtidskontrakt gældende fra den 1. juli, hvor han bliver rykket op i A-truppen. Hidtil har den teknisk stærke forsvarsspiller været en af de bærende kræfter i U-truppen, hvor han de seneste par år har udviklet sig med stormskridt.

- Daniel er en af de spillere der er kommet lidt fra baghjul. Han er kommet sent ind i landsholdsvarmen, hvor han debuterede på U-20 landsholdet, i øvrigt med en scoring. Det er typisk ham, indleder talentchefen Kim Vilfort der var godt tilfreds med kontraktforlængelsen.

- Det har længe været endel af planen, at Daniel skulle rykkes op i A-truppen her til sommer hvor han er færdig med sin eksamen på Ishøj Handelsskole. Han har været igennem en meget lovende udvikling og vi er meget glade for at kontrakten nu er kommet på plads.

Daniel Agger bliver til sommer rykket op i A-truppen.

Store spillemæssige kvaliteter

Michael Laudrup og John Faxe Jensen har længe haft et godt øje til Daniel Agger, der gang på gang har været blandt DS-holdets bedste det seneste år. Talentchef Kim Vilfort ser ligesom trænerduoen et stort potentiale i den 19-årige forsvarsspiller.

- Han har et meget stort potentiale og jeg er meget positiv på hans vegne. Det kan gå meget stærkt med ham hvis alt lykkedes, men han skal først og fremmest vise hvad han kan, siger Kim Vilfort og fortsætter.

- Han er en stor og stærk venstrebenet forsvarsspiller, der er kompromisløs i det defensive spil. Han har en rigtig god indstilling på banen, hvor han ikke er bange for at vise hvad han kan. Han er desuden målfarlig på dødbolde, vurderer Kim Vilfort der fremhæver hans offensive kvaliteter.

- Han er meget dygtig med bolden og han har stor styrke i det fremadrettede spil. Han er en spillende forsvarsspiller der har et rigtig godt blik for spillet. Han er en klog spiller der spiller på den måde, som Michael og Faxe godt vil have, slutter Kim Vilfort der kan konstatere at klubbens talentarbejde endnu engang har båret frugt.

Daniel Agger har stor fysisk styrkeog engod teknik.

Stortalentet Daniel Agger spiller i midterforsvaret.

Ekstra på brondby.com