22-årig australier træner med

17.05.2004 00:00

Nick Carle, 22-årig australier, prøvetræner i denne uge i Brøndby IF i håb om at tilspille sig en kontrakt. Nick Carle har optrådt en enkelt gang på det australske A-landshold, mens han er fast mand på det australske U-23 landshold der deltager i de olympiske lege.

Den 22-årige tekniker, der normalt optræder som venstre kant eller offensiv midtbanespiller, spillet for tiden i Marconi i Australien hvor han er en af nøglespillerne. Tidligere har Nick Carle optrådt for Sydney Olympics, mens han har også har været professionel i 1½ år i franske Troyes, hvor han i starten havde stor succes.

Nick Carle trænede i dag for første gang med Brøndby.

Godt indtryk

brondby.com fik efter træningen en snak med den 22-årige australske landsholdsspiller, der var imponeret efter den første træning på dansk jord.

- Det er virkelig fantastiske forhold. Sådan er det slet ikke i Australien. Stadionet er virkelig flot, alle fasciliteterne er meget imponerende og træningsbanen er god. Det virker utrolig professionelt, indleder Nick Carle der både er sympatisk og imødekommende.

- Jeg er blevet taget godt imod af spillerne i truppen, der har været venlige og gode til at hjælpe mig. Jeg synes de var fantastisk gode under træningen, som jeg synes var sjov. Det var en let træning, eftersom de jo spillede kamp i går, men alligevel fik jeg et godt indtryk af hvad de kunne i dag, forklarer han overfor brondby.com

Nick Carle har en god teknik med hovedsageligt venstrebenet.

Fed stemning

Nick Carle var blandt de 17.000 tilskuere der i går overværede kampen mod FC Midtjylland, og dagen derpå var dommen klar.

- De spiller virkelig godt. Jeg har så fået at vide at de i går spillede en dårlig kamp, så det ser jo meget spændende ud. De spiller en god form for fodbold med god teknik og meget løb for hinanden så man kan åbne op for forsvaret.Jeg fik et rigtig godt indtryk af gårsdagens kamp.

- Det var godt nok en god stemning inde på stadion i går, specielt de sidste fem minutter hvor det hele næsten gik amok. Når der er 20.000 tilskuere i Australien er der slet ikke samme stemning. Jeg har prøvet noget lignende i Frankrig og jeg synes kun det er fedt med god stemning på tribunerne, understreger Nick Carle der var imponeret over er Lorentzens tekniske niveau i gårsdagens kamp.

- Ham lagde jeg specielt mærke til. Hans tekniske niveau var meget højt og jeg nød at se ham spille.

Nick Carle viste gode 1. gangsberøringer, frække vendinger, et god blik for spillet og et godt skud fra distancen.

Mødet med Laudrup

- Det er jo en kæmpe ære at møde ham. Han har altid været et kæmpe idol for mig. Altid når vi i Australien har hørt om Danmark, har vi hørt om ham målmanden (Peter Schmeichel red.)og de to Laudrup-brødre, så det er bare vildt at træne under ham, griner Nick Carle.

Laudrup instruerer her Nick Carle inden en træningsøvelse.

Et stykke fra topformen

Et godt indtryk gjorde Nick Carle selv under dagens træning, men han er selv klar over at det kræver hårdt arbejde hvis han vil gøre sig forhåbninger om en kontrakt.

- Pga. programmet i Australien har jeg ikke spillet i otte uger. Jeg har selvfølgelig selvtrænet men jeg er ikke helt på toppen. Jeg er klar over jeg skal yde 100 % til træning, og at jeg skal spille op til mit bedste hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om noget som helst. Det ville være ideelt for mig at spille her i Brøndby, men nu må vi se hvad der sker, slutter Nick Carle inden han en smule forsinket går i omklædningsrummet.

Carle har en god teknik og er meget fysisk stærk.