Tilbage hvor det hele startede

09.06.2004 00:00

Når Johan Absalonsen i aften på Flemløses stadion løber på banen, i øvrigt med sin 5-årige lillesøster i hånden, vil både venner, familie og bekendte være blandt de omkring 2000 tilskuere der ventes til aftensens sommerkamp mellem et udvalgt vestfynsk hold og Brøndby IF.

- Det bliver stort. Hele Flemløse by kommer jo. Der er jo næsten gået fodboldfeber i den derovre. griner Johan Absalonsen og fortsætter.

-Hele min familie fra fyn vil være der, mens også min mor og storesøster fra Vejle kommer til kampen, så det bliver helt sikkert en hyggelig oplevelse, smiler Johan Absalonsen et par timer før Brøndbybussen sætter kurs mod det fynske, for at spille sommerkamp på Flemløse Stadion.

Johan Absalonsen vil i aften være tilbage i barndomsklubben, hvor de første finter og mål blev lavet, som markering af Flemløse Boldklubs 75-års jubilæum, og klubbens mest kendte fodboldspiller ser frem til aftenens kamp.

- Jeg glæder mig så meget til i aften og det skal nok blive en god oplevelse. Der vil være kæmpetelte mm, og den får ikke for lidt, forklarer Absalonsen der har været i telefonisk kontakt med hjembyen flere gange i løbet af de seneste uger.

Johan Absalonsen er i aften tilbage i Flemløse Boldklub, hvor han tidligere har spillet.

Gælder håneretten

Brøndby IF møder et blandet hold fynsk hold, bestående af spillere fra hjemmeholdet Flemløse, Glamsbjerg, Haarby og Assens, hvoraf Flemløses hjemvendte søn kender de fleste.

- Jeg ved stort set hvem allesammen er, men jeg kender nok halvdelen rigtig god. Enkelte af dem har jeg sågar spillet sammen med da jeg var noget mindre, så det bliver skide hyggeligt, funderer Absalonsen der ikke ved helt hvad der ventersportsligt.

- Jeg ved ikke helt hvad niveau de har. De spiller i Fynsserien og nedefter, så det er en kamp vi skal vinde, griner kantspilleren der slet ikke tør tænke på konsekvenserne hvis det bliver til hjemmesejr.

- Det går slet ikke! Det ville også være skidt hvis jeg slet ikke kommer på måltavlen i aften, så jeg tør godt love to kasser. Det skal jeg simpelthen - det handler om håneretten!

Der er lagt op til en god markering af jubilæet for Flemløse Boldklub, mens Brøndby IF kan slutte sæsonens opgaver af med en god og underholdende kamp, inden spillerne kan gå på en velfortjent ferie.

Aftenens kamp vil i hvert fald være helt speciel for Johan Absalonsen, der med lillesøsteren i hånden, med garanti vil modtage det største bifald når Flemløses bedste spiller nogensinde løber på banen.

Johan Absalonsen løber i aften ind på banen med sin 5-årige lillesøster i hånden, når Flemløse Boldklub tager imod Brøndby IF i denne omgangs sidste sommerkamp.

Ekstra på brondby.com