Stefan Schmidt til Brøndby IF

15.06.2004 00:00

Brøndby IF har i dag, efter veloverstået lægetjek, underskrevet en 3-årig kontrakt med den 28-årige midtbanespiller Stefan Schmidt. Stefan Schmidt skifter pr. 1. juli 2004 på en fri transfer, efter han senest har repræsenteret SAS Ligaklubben AaB, hvor han spillede 65 kampe.

- Stefan Schmidt har længe stået højt på vores ønskeliste og han er helt klart en type vi kan bruge i truppen. Han er rutineret, og står foran sine bedste år som fodboldspiller. Han er løbestærk, arbejdsom, teknisk god og så har han en fantastisk indstilling til træning og kamp. Jeg er sikker på at vi med Stefan Schmidt går styrket ind til den kommende sæson, udtaler cheftræner Michael Laudrup.

- Jeg tror Stefan Schmidt vil være en stor gevinst for holdet i den kommende sæson, hvor vi skal spille en masse kampe. Han har stor rutine fra den hjemlige række og jeg tror han kommer til at overraske mange med sit stærke tekniske spil på midtbanen. Med den 3-årige kontrakt med Stefan Schmidt er vi kommet et godt stykke i bestræbelserne på at få den endelige trup på plads til den kommende sæson, forklarer administrerende direktør Per Bjerregaard.

- Jeg er stolt over at skulle spille i en så stor og traditionsrig klub som BrøndbyIF. Det er et godt hold der altid ligger i toppen, og konkurrencen er stor. Jeg ved der skal ydes meget og jeg vil arbejde hårdt til træning. Jeg glæder mig til at starte i klubben, siger Stefan Schmidt.

Stefan Schmidts første arbejdsdag bliver den 1. juli 2004, hvor han sammen med de nye holdkammerater indleder forberedelserne til sæsonen 2004/05.

Stefan Schmidt bestod i dag lægetjekket og underskrev efterfølgende den 3-årige kontrakt med Brøndby IF.