Stefan: Jeg vil kæmpe hver gang!

15.06.2004 00:00

-Jeg er stolt over at skulle spille i en så stor og traditionsrig klub som Brøndby IF. Det er et godt hold der altid ligger i toppen. Brøndby spiller altid flot fodbold, og de er rigtig gode til at holde på bolden i egne rækker. Det så jeg da jeg senest var på Brøndby Stadion med AaB, og det er rigtig irriterende vil jeg godt lige sige, indleder Stefan Schmidt med et smil og fortsætter.

- Klubben har rigtig gode forhold, se bare på stadion, ligesom jeg vil fremhæve de fantastiske fans. Jeg har oplevet andre stedet hvor fansene hurtigt bliver utilfredse hvis holdet kommer bagud, men herude er opbakningen der hele vejen igennem og det er fantastisk, forklarer den sympatiske midtbanespiller overfor brondby.com.

Stefan Schmidt blev den trediemest scorende spiller på AaB's hold med seks mål, heraf et enkelt mod Brøndby på staffespark i den netop spillede sæson. Trods status som stamspiller i AaB, hvor han nød stor respekt for sin store indsats, er konkurrencen anderledes hård i Brøndby.

- Jeg går ydmygt til opgaven og jeg skal finde min plads på holdet. Der er rigtig mange gode spillere og konkurrencen er hård. Jeg ved der skal ydes hver eneste gang til træning og kamp, og det er jeg også indstillet på. Som spiller har jeg altid arbejdet hårdt hele tiden og det vil jeg også gøre her, slår Stefan fast.

- Jeg ved hvad jeg kan og jeg føler jeg kan blive bedre i Brøndby. Jeg tror på mig selv og så må jeg arbejde hårdt for at overbevise trænerne om at jeg skal på holdet, forklarer han og forsøger at give en beskrivelse af sig selv som fodboldspiller.

- Jeg er en holdspiller med en god indstilling. Jeg har en god teknik og et god spark. Jeg er løbestærk og specielt det seneste år er jeg blevet god til at tage ansvar. Jeg er ikke en spiller der falder ud af en kamp, så jeg vil nok også fremhæve at jeg er stabil, slutter Stefan Schmidt der tiltræder den 1. juli, hvor holdet indleder forberedelserne til den kommende sæson.

Fakta om Stefan Schmidt

Født: 7. november 1975
Højde: 182
Vægt: 75
Tidligere klubber: AaB, Lyngby FC, Farum, AGF, Næstved, Holbæk

Stefan Schmidt er stolt over at spille i Brøndby IF.