Sæsonkort 09/10

09.06.2004 11:34

Fra fredag den 1. maj har du mulighed for at forny dit sæsonkort og dermed sikre dig en fast plads til Brøndby Stadion i sæsonen 2009/10. Fornyelsesperioden varer fra 1. maj 2009 til 7. juni, og herefter vil alle pladser, der ikke er fornyet, blive frigivet til almindeligt salg.

Køb eller forny dit sæsonkort her.

EC Cup på sæsonkort

Når Brøndby IF efter sommerferien spiller den første kamp i Europa Cuppen, er der som noget nyt adgang for sæsonkortholdere. Dette gælder, uanset om vi skal spille i Europa League- eller Champions League-kvalifikationen, men kun til den første kamp. Du skal altså ikke gøre andet end at møde op, når Brøndby IF tager hul på det næste europæiske eventyr.

100 kr. til 1964

Alle sæsonkortholdere der har fornyet eller købt deres nye kort inden 7. juni kan ved fremvisning af kortet købe for 100 kr. i sportscafeen 1964 i perioden fra 1. juni 1. juli. Du skal bruge alle pengene på en gang og kan ikke få beløbet refunderet.

Vind rejsegavekort på 5.000 kr. til Apollo hver måned

Alle sæsonkortholdere der har valgt at betale deres sæsonkort på PBS, deltager hver måned i lodtrækningen om et rejsegavekort til Apollo på 5.000 kr. Der vil blive trukket lod om et gavekort hver måned fra maj til marts måned i alt 10 gavekort.

Loyale kunder belønnes

Sæsonkortet er til for at blive brugt. I den nye sæson laver vi en lodtrækning blandt de mest flittige sæsonkortholdere om en super VIP-oplevelse en sky boks i Michael Laudrup Loungen.

Det betyder, at vi trækker lod mellem de sæsonkortholdere, der har brugt deres sæsonkort mest. Der vil blive foretaget lodtrækning om 12 pladser. Præmien inkluderer billet og spisning i skyboksen.

Indhold sæsonkort 2009/10

  • Adgang til den første EC-kamp som Brøndby IF spiller i efteråret 2009
  • Adgang til alle Superliga-kampe på Brøndby Stadion
  • Adgang til pokalkampe på Brøndby Stadion (ikke en evt. finale)
  • Adgang til evt. Royal League-kampe på Brøndby Stadion (ikke evt. finale)
  • Forkøbsret på alle øvrige Europa Cup kampe
  • 100 kr. til 1964
  • Træningskampe (ekskl. visse showkampe)
  • 2. division øst
  • 3F Ligaen (kvinder)


Priser

Mere information omkring de nye sæsonkort, deriblandt priser, følger her på siden i løbet af uge 18.