Programmet for SAS Ligaen 2004/05

17.06.2004 00:00

SAS Ligaprogrammet for den kommende sæson blev i dag offentliggjort og det ser fornuftigt ud set med Brøndbys øjne. Sæsonen bliver sparket igang den 25. juli på hjemmebane mod OB, mens Viborg ugen efter kommer på besøg. Sæsonens første udekamp spilles i Århus, hvor AGF tager imod.

I 6. spillerunde møder Brøndby den ene af oprykkerne, når Silkeborg kommer på besøg, mens den anden oprykker Randers FC, gæster Brøndby Stadion i starten af oktober. Herfølge venter i efterårets sidste kamp på Herfølge Stadion, mens foråret bliver sparket i gang på Brøndby Stadion, når AaB kommer på besøg.

- Det ser fornuftigt ud med to hjemmekampe i starten mod OB og Viborg. Det bliver så en hård opstart til foråret med fire svære kampe (AaB, Esbjerg, FC Midtjylland og F.C. København red.), men afslutningen ser fornuftig ud. Og så er det selvfølgelig rart at starte på Brøndby Stadion, ligesom vi også slutter på hjemmebane, udtalte John Faxe Jensen til brondby.com, efter han fik et overblik over det nye program.

Brøndby IF slutter sæsonen på hjemmebane mod FC Nordsjælland. Det eneste indbyrdes opgør mellem Brøndby og F.C. København på Brøndby Stadion, spilles mandag den 16. maj. I alt byder sæsonen på 17 hjemmekampe og 16 udekampe i SAS Ligaen.

Af hensyn til TV-kampe kan flere af kampene bliver rykket løbende. Tjek brondby.com for opdateringer

Du kan tjekke hele kampprogrammet for SAS Ligaen 2004/05 .

Mattias Jonson og holdkammeraterne sparker sæsonen igang på hjemmebane mod OB.