Otte mand i sommerstemning

02.06.2004 00:00

Otte mand var antallet af aktive under dagens træning, der selvsagt var uhøjtidelig og til tider ret så morsom. Anfører Per Nielsen og Niki Zimling nød den bagende sol, mens de aktive spillere til at starte med hyggede sig med at spille kant. Straffen for at være dårlig medboldenvar at spurte rundt om kanten, men som tingene udviklede sig, var det nærmere lunteri da Sennels og Foldgast måtte betale prisen for sløset spil.

Efterfølgende stod der skudtræning på programmet. Her sikrede den eneste målmand, er Ankergren for at spillerne ikke kom så meget som et græsstrå tættere på målet, da han placerede keglerne 22 meter fra feltet. Derudover var Ankergren opsat på at fotografen skulle være på pletten, hvis nu den lange målmand skulle hive en tv-redning eller to op af ærmet. Ganske rigtig reddede Ankergren nogle af de få skud der var indenfor rammen, og jo enkelte blev da også foreviget af brondby.coms udsendte.

Flot ser det ud, men redningen var ikke videre effektiv da bolden blev bokset retur til afslutteren.

Ankergren får lige luffen på i en flot tv-redning.

Sådan kan man også se ud, når man føler sig ovenpå.

Tyndt af orange

Spillerne sluttede af med at spille fire mod fire på en håndboldbane, og her løb et undertippet hold med sejren. Rød/blåt hold bestod af Allan Olesen, Dan Anton Johansen, Jón Rói Jacobsen og er Ankergren der lagde flot ud med et fightermål.

Modsat var orange hold skidt kørende, og hverken Peter Foldgast, Asbjørn Sennels, Martin Retov eller Karsten Johansen kunne være deres indsats bekendt. Det fik flere gange modstanderholdet til at råbe krise og opløsningstendenser, hvilket ikke var helt usandt.

Orangehold gik ned med et brag og tabte fortjent til et velmotiveret modstanderhold.

Spillerne gjorde sig klar til dysten.

Holdfoto af vinderholdet.

5-1 sejr i sommerkamp

I går aftes spillede Brøndby IF den første sommerkamp, da BK Viking var modstanderen. Flere folk var troppet op for at se de blå-gule stjerner, der langt fra kunne mønstre stærkeste opstilling pga. landshold og skader. Nogle af klubbens unge talenter fik derfor chancen i kampen, der blev vundet 5-1. Karsten Johansen scorede to gange, mens Kim Daugaard, Dennis Flinta og Glenn Christensen scorede hvert et.

Både spillere og holdledere pointerede som noget af det første i formiddags, at det mest bemærkelsesværdige i gårsdagens sommerkamp var, at stillingen var 5-0 da John Faxe Jensen skiftede sig selv ind på holdet. Og inden for kampens sidste 20 minutter hvor Faxe var på banen, kom BK Viking rent faktisk på måltavlen, så Faxe tabte faktisk da han var inde!

Derudover taler flere ting for at Peter Foldgast skulle have været fraværende i går. Rygtet går i hvert fald på at han skulle have fået en bøde for udeblivelse fra kampen. I hvert fald snakkes der i krogene om at han skulle have spillet så dårligt, og brændt så mange chancer, at bøden havde været berettiget.

I dag kunne Foldgast så rette op på det, men for anden dag i træk kom han end ikke på måltavlen.

- Det er rigtig skidt! Jeg har haft to rigtig dårlige dage, og jeg føler ikke jeg får noget opbakning herude. Jeg trænger virkelig til at få noget selvtillid, smilede Peter Foldgast efter træningen.

Peter Foldgast, en angriber uden selvtillid.