Lorentzen sikrer sejr til U20

05.06.2004 00:00

13 år efter at Brøndbyspillere sidst var i aktion på Torpedo Stadion i Moskva, fik er Loretnzen en hovedrolle da det danske U20 landshold i går besejrede Rusland 1-0. Den unge offensivspiller satte efter 12 minutters spil hovedet på et indlæg fra U-trup-spilleren Henrik Kildentoft og scorede dermed sit første mål på U20 landsholdet.

Også Thomas Hansen, der spillede hele kampen, Jonas Kamper og Johan Absalonsen var aktion i det russiske. Kamper havde omkring den halve time en stor chance for at bringe danskerne yderligere foran, men afslutningen gik lige forbi mål.

Lorentzen og Jakobsson diskuterer en frisparkskombination i kampen mod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion i november 2003.

- Vi formår at tilspille os en del chancer efter flotte kombinationer på en vanskelig bane, og går fortjent til pausen med en 1-0 føring. I anden halvleg slipper kræfterne efterhånden op, men med en flot fight lykkes det os at holde de farlige russere fra scoringer, fortalte landstræner Flemming Serritslev efter kampen til dbu.dk.

Ekstra på brondby.com