Hansen: Den er sprød!

08.06.2004 00:00

Thomas Hansen er særdeles glad over at være godt kørende for tiden, når han med kalechen nede og håret tilbage kører rundt i det storkøbenhavnske. I sæsonens sidste kamp mod AB blev Thomas Hansen kåret som Man Of The Match af kampsponsor SCA Svend Christensens Autohus, og kunne derfor glæde sig over den lidt specielle præmie.

SCA Svend Christensens Autohus havde nemlig udlovet en spinterny bil foren kort periode til kampens spiller, der altså blev Thomas Hansen der udmærkede sig ved at score sit første mål i den blå-gule trøje.



Thomas Hansen i den udlovede bil.

- Den er helt i orden. Den er jo med lædersæder og meget mere, så den er rigtig lækker. Det er også helt fint at man lige kan tage kalechen ned, selvom det nu har været en smule køligt om ørerne, smiler Thomas Hansen der for en kort tid er en smule bedre kørende end normalt.

- Jeg har jo selv en Polo, men den låner min kæreste så for tiden, og det har da været dejligt at vi har haft hver vores bil, griner han og fortsætter.

- Men det kan jo ikke fortsætte og den her skal jo snart afleveres tilbage igen, slutter Thomas Hansen inden han starter motoren og triller ud af parkeringspladsen - selvfølgelig med kalechen nede og håret tilbage...

Solen skinnede over Brøndby Stadion da han viste bilen frem.

Thomas Hansen blev Man Of The Match mod AB.