Fire med i dansk sejr i Moskva

03.06.2004 00:00

Fire Brøndbyspillere kom i aktion da det danske U-20 landshold igår eftermiddag besejrede de russiske værter i Moskva med 3-1. Thomas Hansen, der ellers var kommet med på afbud i 12. time, spillede hele kampen i det danske midterforsvar, mens også Johan Absalonsen var blandt landstræner Flemming Serritslevs foretrukne i startopstillingen.

Ydermere blev Jonas Kamper og er Lorentzen skiftet ind efter henholdsvis 59 minutter (i stedet for Johan Absalonsen) og 79 minutter. Selom han blot fik omkring ti minutter på banen, er der ikke noget at sige til hvis er Lorentzen var træt da spillerne i går sagde godnat. I går morges kl. 8 var han nemlig til eksamen, hvorefter han efterfølgende fløj til Moskva for at deltage i kampen.

Dansk lynscoring

Danskerne kom foran efter blot 58 sekunders spil, og danskerne kom også på 2-0 inden russerne kort før pausen reducerede til 2-1. Et kvarter før tid scorede den tidligere Brøndbyspiller Michael Krohn-Dehli til slutresultatet 3-1.

- Jeg er meget tilfreds med vores indsats i dag, hvor vi mod en vanskelig modstander i lange perioder formåede at styre kampen, især i kraft af, at vi lykkedes med vores fremadrettede spil, udtaler U/20-landstræner Flemming Serritslev til .

De danske talenter spiller deres anden og sidste træningskamp mod Rusland i morgen, der samtidig er deres sidste kamp inden de kan gå på sommerferie.

Kildentoft også indkaldt

Senere i dag støder endnu en Brøndbyspiller til truppen, da den stærke U-trup spiller Henrik Kildentoft i går efter træningenblev ringet op af DBU. Her til morgen flyver han nemlig til Moskva hvor han støder til den danske U-20 landsholdstrup, der har haft op til flere afbud i hovedsageligt forsvaret.

Thomas Hansen blev ringet op i 12. time for at støde til det danske U-20 landshold, der i går besejrede Rusland 3-1 i Moskva.