Elmander klar til sæsonstart

09.06.2004 00:00

For en uge siden var han slem ved Portugal, da han scorede to mål i Sveriges 3-1 sejr ved U-21 EM i Tyskland. I går aftes var Sveriges målkonge atter på pletten mod Portugal, da han bragte Sverige foran 1-0 i kampen om trediepladsen. Dermed kom Elmander op på i alt fire mål ved U-21 EM, eftersom han også scorede mod de tyske værter, ligesom han også er noteret for et par oplæg til scoringer.

Trods Elmanders scoring i aftes, der blev sat ind kort før pausen, rakte det ikke til svensk sejr, da Portugal vandt 3-2 på Silver Goal. Det betyder at Portugal kvalificerer sig til OL som det sidste hold, udover Italien og Serbien-Montenegro, mens Sverige og Brøndby IF kan trøste sig med at Johan Elmander har vist lovende målform.

Johan Elmander har været lynende farlig for det svenske U-21 landshold, der akkurat ikke kvalificerede sig til OL i Athen.

Klar til træningsopstart

Johan Elmander, der var anfører for det svenske U-21 landshold, havde udover scoringen en række gode muligheder, hvoraf denene blev reddet på målstregen. Senere begik Elmander dog straffespark, som Portugal sikkert scorede på.

Sveriges nederlag betyder at Johan Elmander og Sverige ikke skal til OL i Athen, og Elmander vil derfor være klar til sæsonstart, når Laudrup og Faxe kalder til træning fra den1.juli.

Ekstra på brondby.com