Danmarks bedste fans

03.06.2004 00:00

Det kom egentlig ikke som nogen overraskelse, men i går kunne familien Danmark se det sort på lyserødt. Brøndby Support er Danmarks bedste fans! Det er Ekstra Bladets fanpatrulje der sæsonen igennem har vurderet og givet karakterer for tiltag, stemning og opbakning i den forgange SAS Liga, der har stemt Brøndby Support ind på en suveræn første plads som vinder af Ekstra Bladets fankonkurrence, tilmed for 3. år i træk!

Da Brøndbyspillerne løb på banen til UEFA Cup kampen mod FC Schalke 04, satte Brøndby Support og BrøndbyTifo i fællesskab nye standarder for fankultur.

Nye tiltag

Med hæderen som Danmarks bedste fans, følger en check på 15.000 kr. til Brøndby Support, der endnu engang fandt på nye tiltag i løbet af sæsonen. Udover nogle helt igennem imponerende tifo'er, har de i sæsonens løb også indført Brøndby IF råbet, der til at starte med var et samspil mellem Faxe-tribunen, der råber 'Brøndby' og så Codan-tribunen, der som modsvar råber 'IF'. I løbet af foråret har tiltaget dog udviklet sig yderligere, således at det nu er hele stadion der svarer 'IF' når Faxe-tribunen råber 'Brøndby'.

Ekstra Bladet overrækker checken på 15.000 til Brøndby Support til næste sæsons første hjemmekamp.

Også til sæsones sidste kamp mod AB, var kulissen helt i top på Brøndby Stadion.

I en klasse for sig

- På stadion er drengene fra Vestegnen (Brøndby Support red.) i en klasse for sig - både ude, hjemme og når det gælder tifo'er, opbakning i modgang og nye initiativer, skriver Ekstra Bladet.

Brøndby Support vandt med en gennemsnitlig karakter på 9,8. I følge den samlede stilling, har Ekstra Bladet vurderet at Brøndby Support har været bedre på udebane end i egen hule, hvilket i sig selv er ganske imponerende!

Spillerne har aldrig været i tvivl - Brøndby Support er Danmarks bedste fans.

Ekstra på brondby.com