Andreas bedste defensiv-spiller

13.06.2004 00:00

I efteråret kårede brondby.com?s brugere Andreas Jakobsson som halvsæsonens profil, og den svenske landsholdsstopper ligner også en favorit i forårets afstemning. Således er over halvdelen af stemmerne i denne runde blevet placeret på Andreas, og kun Martin Retov og Dan Anton Johansen kan siges at være nogenlunde med i kampen om en plads i den afgørende afstemning.

Andreas Jakobsson skabte glæde i foråret, hvor han blandt andet scorede to mål i kampen mod Frem.

51% af brugerne stemte på Andreas Jakobsson i det, man kan kalde ?den defensive semifinale?, og med hhv 19 og 16% af stemmerne kæmper Retov og Dan Anton om en plads i finaleafstemningen. Allerede nu er anfører Per Nielsen og Asbjørn Sennels dermed ude af kapløbet.

De offensive muligheder

I denne runde står valget mellem de spillere, der normalt indtager lidt mere offensive pladser på banen, inklusive Morten Wieghorst, der ellers normalt befinder sig bedst lidt længere bagude.

Topscorer Kahlenberg er den eneste danske mark-spiller fra SAS Ligaen i Portugal. Var han Brøndbys bedste i foråret?

Hvem mener du bør være med i den afgørende afstemning om forårets Brøndby-spiller? Den svenske landsholdsspiller Mattias Jonson? Den danske EM-deltager Thomas Kahlenberg? Eller én af dem, der ikke kom med til slutrunden?

Klik dig ind på og vær med til at sende din favoritspiller i finaleafstemningen.