Agger sparkede DS i gang

08.06.2004 00:00

DS-holdet fik mod Avedøre i lørdags, sæsonens 23. sejr i hus med 2-1 sejren på udebane. Daniel Agger og Dennis Petersen kom på måltavlen i turneringens næstsidste kamp, derinden den sidste kamp placererholdet på en fortjent 2. plads i Danmarksserien kreds to.

Selvom det var tydeligt at spillerne var trætte og sæsonafslutningen nærmer sig, spillede DS-holdet en ganske god kamp, med flot kombinationsspil og tekniske detaljer, i øvrigt som man plejer.

Daniel Agger bragte holdet foran efter 20 minutters spil, da han direkte på frispark placerede bolden forbi Avedøres målmand. Dennis Petersen, der spillede en fin kamp på den offensive midtbane, scorede til 2-0 ti minutter senere, da han flot sparkede en returbold i kassen fra feltets kant. Avedøre reducerede i overtiden, men var aldrig i nærheden af at få point.

Tom Køhlert og Martin Smith på trænerbænken måtte undvære bl.a.Tem Hansen, der havde karantæne, og Marc Olsen der døjer med lyskenproblemer. Derudover er også Niki Zimling skadet.

Allan Olesen (fra A-truppen) spillede stabilt i midterforsvaret ved siden af Daniel Agger, mens Karsten Johansen (ligeledes fra A-truppen) ikke udrettede det store i angrebet på en dag hvor DS-holdet ikke foldede sig helt ud, men alligevel fremstod som et noget bedre fodboldhold.

Pålørdag spiller talenterne sæsonens sidste kamp mod AB 70. Vinder DS-holdet hjemmekampen er derstadigvæk mulighed for at de vinderrækken, men det afhænger af Esbjerg, der møder nedrykkerne fra Lundtofte i deres sidste kamp.